Robin Williams edusti viimeisinä päivinään taidenäyttelyssä

Maanantaina menehtynyt Oscar-voittaja Robin Williams vieraili vielä lauantai-iltana taidenäyttelyssä.

Näyttelijä Robin Williams ikuistettiin valokuviin vain muutama päivä ennen kuolemaansa. Lauantaina 9. elokuuta Williams vieraili vaimonsa Susan Schneiderin kanssa Mark Jaegerin keramiikkanäyttelyssä lähellä kotiaan San Franciscossa.

Taiteilijan mukaan Williams ja Schneider viihtyivät taidegalleriassa noin tunnin ajan. Mark Jaeger kertoo TMZ:lle, että Williams vaikutti olleen hyvällä tuulella ja nauraneen useasti. Taiteilijan mukaan Robin Williams ei juonut alkoholia näyttelyssä.

People-lehden mukaan menestynyt näyttelijä tunnettiin kotiseuduillaan San Franciscossa ystävällisenä pyöräilyä harrastavana miehenä, joka rakasti ulkoiluttaa mopsi-rotuista koiraansa kadulla.

Williams ja hänen vaimonsa söivät päivällistä läheisessä kantapaikassaan 5. elokuuta.

– Hän näytti hyvältä, aivan kuten aina. Hän oli sama pirteä, hauska, hyväsydäminen mies kuin ennenkin, ravintolan markkinointipäällikkö kertoo lehdelle.

Päivää ennen kuolemaansa Robin Williams tapasi legendaarisen koomikko Mort Sahlin, 87, The Depot Bookstore&Cafessa.

Naapureiden mukaan Williams näytti viimeisinä viikkoinaan hauraalta.

– Hän liikkui hyvin hitaasti vaimonsa avustamana, eräs asukas kertoo.

Hitaille askeleille saatiin selitys torstai-iltana, kun Williamsin vaimo tiedotti miehensä sairastaneen Parkinsonin tautia. Kyseessä on hitaasti etenevä neurologinen sairaus, joka aiheuttaa muun muassa lihasjäykkyyttä ja liikkeitten hitautta.

Katso viimeiset Robin Williamsista otetut kuvat TMZ:n sivuilta.

Lue myös:

    Uusimmat