Robert Pattinson viihtyy Elviksen tyttärentyttären seurassa

Hollywood-komistus Robert Pattinson on nähty useasti Elviksen tyttärentyttären Riley Keoughin seurassa.

Twilight-elokuvasta tunnettu näyttelijä Robert Pattinson erosi tyttöystävästään Kristen Stewartista viime kesänä, kun Stewart jäin kiinni pettämisestä elokuvaohjaaja Rupert Sandersin kanssa. Pian parin suhteen uudelleenlämpenemisestä saatiin kuitenkin vihiä ja huhtikuussa Pattinson ja Stewart kulkivat käsi kädessä festivaaleilla. On-off-pariskunta ei ole kuitenkaan viime kesän eron jälkeen antanut kommentteja suhteensa tilasta, eikä kukaan tunnu tietävän varmuudella heidän kuvioitaan.

Viikonlopun aikana Robert Pattinsonin seurasta bongattiin mysteerikaunotar. Daily Mail -lehti uutsioi naisen viihtyneen Pattinsonin Los Angelesin kodissa ja Pattinson oli kyydinnyt autollaan naisen takaisin kotiinsa. Auton kyydissä oli ollut myös pingispöytä, joten kenties kaksikko oli viettämässä yhdessä vapaa-aikaa.

Medioiden rummuttaessa tapaamista ei mahdolliselle seurustelulle ole kuitenkaan saatu vahvistusta. Lisää bensaa liekkeihin löi alkuviikon tieto siitä, että mysteerinainen oli tunnistettu Riley Keoughiksi. Keough ei ainoastaan ole Elviksen tyttärentytär vaan myös Pattinsonin on-off-tyttöystävä Kirsten Stewartin entinen kollega. Koeugh ja Stewart ovat molemmat näytelleet vuoden 2010 The Runaways -elokuvassa.

Koeugh on sekä Stewartin että Pattinsonin ystävä ja hänen on nähty osallistuvan muun muassa Stewartin sytnymäpäiville huhtikuussa. Stewart itse ei ollut viikonloppuna Los Angelesissa, vaan lähti sieltä pois sunnuntaina.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat