Robert Pattinson: Useiden suhteiden pyöritys on vaikeaa!

Twilight-elokuvien hurmaava vampyyri eli näyttelijä Robert Pattinson ei ymmärrä, miksi miehet pettävät vaimojaan. Mies itse on kasvanut uskoen, että ihmiset voivat olla yhdessä koko elämänsä.

Robert Pattinson, 24, ei ole koskaan ymmärtänyt, miksi miehet pettävät. Komistus uskoo, että useiden suhteiden pyöritys on miehille yhtä helvettiä.Twilight-kollega Kristen Stewartin kanssa seurusteleva Pattinson kertoo kasvaneensa uskoen, että pariskunnat voivat pysyä yhdessä koko elämänsä.

– On yksi asia, jota en ole koskaan ymmärtänyt: miksi ihmiset pettävät. Vanhempani tapasivat, kun äitini oli 17-vuotias ja isäni oli 25. He ovat edelleen yhdessä ja vaikuttavat hyvin onnellisislta. Kasvoin uskoen, että yhdessä voi olla koko elämänsä, hurmuri selitti Italian Vanity Fair -lehdelle.

Tähti ei ymmärrä, miten joku voi pyörittää useaa suhdetta samaan aikaan.

– Ymmärrän impulssin, mutten sitä, kuinka joku voi olla kahdessa suhteessa pitkään. Ja vaikka ymmärrän, että pettämistä saattaa tapahtua ihmisille, joilla on lapsia, koska stressi saa ihmiset hairahtumaan, en voi sanoa ymmärtäväni, kuinka jollain, jolla ei ole mitään velvollisuuksia, voi olla neljä naista samaan aikaan. Sen täytyy olla helvettiä miehelle, Pattinson pohtii.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja