Robert Pattinson ja Kristen Stewart kuvattiin vihdoin yhdessä – katso

Entiset rakastavaiset ovat yrittäneet paikkailla välejään koko maailmaa kohahduttaneen pettämiskohun jälkeen.

Twilight-elokuvien kuvauksissa rakastuneet näyttelijät kuvattiin sunnuntai-iltana Los Angelesissa. Kaksikko oli juhlimassa ystäviensä kanssa Ye Rustic Inn -ravintolassa, jossa seurue nautti juomista ja seurustelemisesta yli neljän tunnin ajan.

ET Online -sivusto on saanut haltuunsa kuvan illanvietosta, ja siinä Kristen näyttää nojailevan väsyneen näköisenä Robertin olkapäähän. Arkivaatteisiin pukeutunut Robert ei näytä reagoivan Kristenin nojailemiseen mitenkään, vaan katsoo kuvassa eteenpäin.

Pariskunnan kolme vuotta kestänyt suhde ajautui karikolle viime heinäkuussa, kun Kristenin ja ohjaaja Rubert Sandersin salasuhde vuoti julkisuuteen. Maailmanlaajuisen huomion saanut salasuhde ajoi Robertin ja Kristenin erilleen, mutta muutaman kuukauden mietintäaika toi rakastavaiset ilmeisesti takaisin yhteen.

Pariskunta ei ole kommentoinut väitteitä yhteenpaluusta julkisesti, mutta heidän kerrotaan palaavan takaisin julkisuuteen Twilight – Aamunkoi 2 -elokuvan myötä. Kyseiseen elokuvan markkinointi alkaa ensi kuun alussa. Varsinainen ensi-ilta on 16. marraskuuta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat