Robert Pattinson ihmettelee Justin Bieberin käytöstä

Teinilaulaja Justin Bieberin kerrotaan väittäneen saaneensa vinkkejä naisten iskemiseen näyttelijä Robert Pattinsonilta, mutta Twilight-tähti ihmettelee tarinaa.

Teinilaulaja Justin Bieber, 16, joutui kiusalliseen valoon, kun hänen kerrottiin keksineen tarinan Robert Pattinsonin tapaamisesta.

– Robert Pattinson tuli kerran luokseni juhlissa ja sanoi 'Jostain syystä ihmiset rakastavat hiuksiamme, ja se on aina mahtava jäänmurtaja tyttöjen kanssa.' Hän sanoi (esimerkkinä) 'Hei, nimeni on Robert. Haluatko koskettaa hiuksiani?' Luulin, että hän vitsailee, mutta se todella toimii, Bieberin väitetään kertoneen brittien The People -lehdelle.

– Se on hassua. Kaikissa hiusäänestyksissä minä olen ensimmäisenä ja Robert toisena tai toistepäin.

Pattinson kertoo, ettei tällaista tapaamista ole tapahtunut.

– En ole koskaan tavannut tätä kaveria. Näin sen (haastattelun) myös. Ajattelin, että 'Olet todella kuuluisa – mitä oikein teet? Ei sinun tarvitse käyttää minua tarinoiden keksimiseen', Pattinson sanoi MTV:n haastattelussa.

Nyt Bieberin edustajat kuitenkin vakuuttavat, ettei teinitähti ole koskaan väittänyt saaneensa vinkkejä naisten iskemiseen Twilight-hurmurilta.

– Tätä ei koskaan tapahtunut. Justin ei ole koskaan väittänyt tavanneensa Robertia, Bieberin edustaja kertoi E!Newsille.

MTV3/Helmi

Lähde: okmagazine.com

Kuvat: Splash ja Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja