Robert De Nirolla syöpä

Näyttelijä Robert De Nirolta, 60, on löydetty eturauhassyöpä. Hänen mahdollisuuksiaan toipua sairaudesta pidetään kuitenkin hyvinä. Syöpä havaittiin aikaisin säännöllisten lääkärintarkastusten ansiosta. Aikaisen havaitsemisen ja De Niron erinomaisen fyysisen kunnon vuoksi lääkärit ennustavat hänen toipuvan syövästä täysin.

De Niron kunnosta ja hoidon ajoittamisesta ei ole kerrottu julkisuuteen enempää. De Niro suunnittelee kuitenkin pitävänsä sopimuksensa seuraavasta 20th Century Foxin elokuvastaan Hide and Seek. Elokuvan kuvaukset alkavat ensi vuoden alussa.

De Niro sai parhaan miesnäyttelijän Oscarin vuonna 1981 elokuvasta Kuin raivo härkä. Sivuosa-Oscarin hän sai vuonna 1975 roolistaan Kummisetä II:ssa. Oscar-palkintojen lisäksi De Niro on ollut neljä kertaa ehdolla parhaan miesnäyttelijän Oscarista. Hän sai ehdokkuutensa elokuvista Cape Fear (1991), Heräämisiä (1990), Kauriinmetsästäjä (1978) ja Taksikuski (1976). Viimeksi De Niro on ollut valkokankailla gangsteri Paul Vittin roolissa elokuvassa Analyze That.

Lue myös:

    Uusimmat