Robbie Williamsin esikoinen syntyi – tyttärelle vanhoillinen nimi

Robbie Williamsin ja Ayda Fieldin yhdeksän kuukauden malttamaton odotus on ohi: parin tytär syntyi tiistaina 18. syyskuuta. Samalla tähdet julkistivat tyttären nimen.

Muusikko Robbie Williams, 38, on toivottanut vaimonsa Ayda Fieldin, 33, kanssa tyttärensä tervetulleeksi maailmaan. Tytär sai nimekseen Theodora Rose. Take That -tähti ilmoitti ilmoitti ilouutisesta blogissaan ja Twitter-sivuillaan.

– Luojan kiitos, hän on täällä: Theodora Rose Williams, hellittelynimeltään Teddy… Syntynyt 18. syyskuuta 2012 klo 03.33. Kiitos onnentoivotuksistanne, Williams kirjoittaa ja lisää vauvan, äidin ja isän voivan hyvin.

Aiemmin Williams kertoi parin päättäneen tyttärensä nimen, mutta ilmoittavansa sen vasta vauvan synnyttyä. Mies on tyytyväinen nimen vanhoillisuuteen.

– Se on hyvin kunnollinen, vanhan koulukunnan nimi, Williams on kuvaillut.

Williams on aiemmin kertonut halustaan muuttaa perheineen takaisin Englantiin.

– En halua kouluttaa lastamme Los Angelesissa, koska haluaisin paljon mieluummin hänen omaavan englantilaisten herkkyyden. Losin kouluissa on vain paikallisia typeryksiä, Williams laukoi tuolloin.

Williams ja yhdysvaltalaissyntyinen Field eivät kuitenkaan vielä ole päättäneet tulevasta asuinpaikastaan. Tytär on vuonna 2010 avioituneen parin ensimmäinen.

Lue myös:

AVA

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja