Robbie Williams perui esiintymisensä olympialaisissa

Laulaja Robbie Williamsia ei nähdä Lontoon olympialaisten loppuseremoniassa.

Useita vuosia musiikkimaailman huippunimeen lukeutuneen Robbie Williamsin oli tarkoitus esiintyä Lontoon olympialaisisten päätösseremoniassa elokuussa. Fanit saivat ikävän uutisen alkuviikosta, kun brittitähden peruuntuminen tuli julki. Asiasta uutisoi Daily Mail -lehti.

Yllättävästä peruuntumisesta kertoi julkisuuteen 38-vuotiaan tähden tiedottaja, jonka mukaan Williamsin vetäytymisen syynä on hänen 32-vuotiaan Ayda-vaimonsa lähestyvä synnyttäminen. Miehen oli tarkoitus esittää päätöskonsertissa David Bowien vuonna 1971 julkaisema Life on Mars –hitti.

– Asiasta oli syvällisiä keskusteluja, mutta hän ei voi tehdä sitä, sillä hänen vaimonsa on laskettu aika lähenee, edustaja totesi maanantaina.

Perhe kuitenkin ajoi asian edelle, ja lehden mukaan Robbie on äärimmäisen innoissaan tulevasta esikoislapsestaan. Artisti on julistanut onnea kotisivuillaan, ja hän on julkaissut kuvia raskaana olevasta vaimostaan kotisivuillaan. Robbie ilmoitti raskaudesta julkisuuteen jo maaliskuussa, ja hän on myöhemmin paljastanut tulevan lapsen olevan tyttö.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat