RKP:n varapuheenjohtaja Wickström: Viimeistä sanaa ei ole sanottu hallitusyhteistyöstä

RKP:n varapuheenjohtaja, kansanedustaja Henrik Wickström kirjoittaa Twitterissä, että RKP ei ole sanonut viime päivien rasismikohuun ja hallitusyhteistyöhön liittyen vielä viimeistä sanaansa.

Ruotsalainen eduskuntaryhmä kokoontui perjantaina käsittelemään hallituksen tilannetta. Kokouksen jälkeen RKP julkaisi tiedotteen, jonka mukaan se kertoo suhtautuvansa tilanteeseen äärimmäisellä vakavuudella.

Tiedotteen mukaan keskustelua pääministerin ja valtiovarainministerin kanssa ei olla voitu käydä heidän ulkomaanmatkojensa takia.

RKP:n varapuheenjohtaja, kansanedustaja Henrik Wickström kirjoitti aamulla Twitterissä, että RKP ei ole kuitenkaan vielä sanonut viimeistä sanaansa kohuun ja hallitusyhteistyöhön liittyen.

RKP ei ole vielä sanonut viimeistä sanaansa viime päivien rasismikohuun sekä hallitusyhteistyöhön liittyen. Rasismia ja vihapuhetta minä en salli. Me emme niitä puolueena myöskään salli. Ne eivät kuulu yhteiskuntaamme ja niille ei saa antaa tilaa, Wickström kirjoittaa Twitterissä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Wickström kertoo RKP:n palaavan asiaan, kun pääministeri sekä muiden hallituspuolueiden johtajat ovat keskustelleet yhdessä.

– Tilanne on vakava. Minä olen luvannut kantaa vastuuta Suomen parhaaksi. Nyt tilanne on monelta osin vaikea, kun pyrin löytämään yhdessä ryhmäni kanssa parhaimman ratkaisun. Yksi asia on selvä - vihapuheelle ja rasismille en anna tilaa.

Lue myös:

    Uusimmat