Mainos

RKP:n kansanedustajan vastaus Hakkaraiselle: Voisit vierailla Ahvenanmaalla

RKP:n kansanedustaja rohkaisee perussuomalaisen kansanedustajaa vierailemaan Ahvenanmaalla.

RKP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson on lähettänyt tiedotteen, jossa vastaa Teuvo Hakkaraisen (ps.) kirjoittamaan Ahvenanmaa-kritiikkiin, joka Henrikssonin mukaan on vääriin tietoihin perustuvaa.

– Pidän huolestuttavana, että Hakkarainen saa levittää mediassa suoranaisia valheita Ahvenanmaasta, kirjoitetaan tiedotteessa.

Hakkarainen kirjoitti torstaina Facebook-sivuillensa aikovansa esittää eduskunnassa, että Suomeen odotettavat 15 000 turvapaikanhakijaa sijoitetaan kaikki Ahvenanmaalle.

– Ahvenanmaa on Suomen rikkain ja etuoikeutetuin maakunta ja saa siitä huolimatta suurimmat valtionosuudet. Ahvenanmaalle voidaan sijoittaa nämä 15 000 moniosaajaa ja kirvesmiestä, jotka ovat tulossa Suomeen.

Henriksson kumoaa Hakkaraisen esittämät väitteet Ahvenanmaasta.

– Hakkarainen valitettavasti levittää täysin vääriä tietoja Ahvenanmaan saamista valtionosuuksista. Ahvenanmaa saa valtiolta takaisin suunnilleen saman verran kuin maksaa valtiolle veroja. On vastuutonta, että kansanedustaja vääristelee tätä tosiasiaa, sanoo Henriksson tiedotteessaan.

Lopuksi Henriksson toteaa, että Hakkaraisen olisi hyvä vierailla Ahvenanmaalla tutustumassa paikalliseen hallintoon ja kunnan "todelliseen tilanteeseen".

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.