Rita Niemi-Mannisen ja Aki Mannisen tytär Donna täytti neljä vuotta – tällaiset juhlat hänellä oli Porin saaristossa

Tällainen on Rita Niemi-Mannisen ja Donna-tyttären suhde 7:25
Tällainen on Rita Niemi-Mannisen ja Donna-tyttären suhde.

Hyvinvointiyrittäjien Rita Niemi-Mannisen ja Aki Mannisen tytär syntyi vuonna 2019. 

Hyvinvointiyrittäjien Rita Niemi-Mannisen ja Aki Mannisen perheessä oli sunnuntaina 18. kesäkuuta juhlapäivä, sillä 4 vuotta täyttäneelle Donna-tyttärelle järjestettiin silloin syntymäpäiväjuhlat. Donnan virallinen syntymäpäivä on 14. kesäkuuta. 

Donnan syntymäpäivänä Rita kirjoitti Instagramissa näiden neljän vuoden olleen hänen elämänsä parhaat.

– Oot huikea tyyppi, huumorintajusi on ihan omaa luokkaansa. Oot kovin tarkka ja tietoinen, ja yllätät meidät Akin kanssa usein sillä. Me emme pysty juksaamaan sua lainkaan, sä et kerta kaikkiaan usko mitään höpö höpö -juttuja. Sitten kun selitetään liikaa, huudat väliin että "sää puhut liikaa, mä en haluu kuunnella"tai "oo ny hiljaa", Rita kirjoitti. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Ritan julkaisun mukaan, kun Donna haluaa jotakin, niin kaikki neuvottelutaidot on otettava silloin käyttöön. Hän myös kertoo kaikille, jos ei halua jotakin tai ei pidä jostakin ilman minkäänlaista miellyttämisenhalua. 

– Ja vaikka oot voimakastahtoinen, niin oot kuitenkin kovin herkkä ja kiltti. Kiitos, että oot ja oo just sellainen kuin oot! Oot upea ja rakastan sua yli kaiken, Rita päätti kirjoituksensa.

Donnaa juhlittiin Porin saaristossa Taukokarilla, jossa on perheen toinen koti. He asuvat pääosin Lempäälässä, Tampereella. 

Juhliin toivat huvipuistotunnelmaa niin possujuna kuin pomppulinnakin. Paikalla oli Ritan Insatagramin tarinat-osion julkaisujen mukaan ainakin Donnan kummeja ja Akin veli perheineen.

– Välillä uitiin, ja uimasta kakunleikkuuseen ja taas takaisin mereen. Mielettömän ihana päivä, Rita kirjoitti Instagramissa 18. kesäkuuta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Rita ja Aki yrittivät saada lasta 3,5 vuotta ennen kuin Rita teki positiivisen raskaustestin Donnasta. 

Lue myös:

    Uusimmat