Mainos

Risteilyllä ollut nainen tippui hyiseen mereen kesken hätäoperaation

Brittiläinen ristelymatkustaja on kuollut sairaalassa pudottuaan hyiseen mereen pieleen menneen pelastusoperaation yhteydessä.

73-vuotias Janet Richardson kuoli torstaina miehensä Georgen läsnäollessa.

Brittilehti Daily Mail kertoo, että Richardsonit olivat risteilyllä Ocean Countess laivalla Norjan rannikolla kun Janet sairastui vakavasti sisäisen verenvuodon takia. Hänet päätettiin siirtää maihin hoitoon kiireellisesti.

Kun pelastusvene tuli hakemaan häntä risteilijältä sairaalaan tapahtui paha virhe: Naista siirrettiin laivasta toiseen paareilla, kun ne yllättäen lipesivät ja potilas tippui jäiseen mereen.

Nainen yritti epätoivoisesti pysytellä pinnalla katsojien seuratessa kauhuissaan risteilijän kannelta tapahtumia. Nainen saatiin turvaan vedestä vasta neljän minuutin jälkeen.

Naisen hengitys pysähtyi pian tämän jälkeen ja hänet jouduttiin elvyttämään. Hänet lennätettiin keskiviikkona Britanniaan sairaalaan, jossa hän kuoli.

- Laiva liikkui vielä, kun he yrittivät siirtää Janetia pelastusveneeseen. He yrittivät pitää pelastusvenettä lähellä laivan kylkeä, mutta yllättäen sen peräosa liikkui kauemmaksi risteilijästä, kertoo George Richardson.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.