Mainos

Rimaa hiponut Pärmäkoski virnisti: "Olen oikein Rukan lucky loser"

2:27

Krista Pärmäkoski koki itsensä onnekkaaksi edettyään Rukalla perinteisen sprinttikilpailussa kahdesti jatkoon lucky loser -listan kautta. Pärmäkoski sijoittui ainoana finaaliin yltäneenä suomalaisnaisena maailmancup-avauksessa kuudenneksi.

– Vitsailin, että olen varmaan oikein Rukan lucky loser. Minusta tuntuu, että aina kun olen finaaleissa, olen mennyt sinne lucky loser -ajoilla. Minulla potkii onni näissä Rukan karkeloissa, Pärmäkoski virnisti MTV Sportille.

Pärmäkoski oli selättänyt nuhansa, mutta muutoin hän ei kokenut menoaan terävimmäksi.

– Tauti on voitettu kanta. On tuntunut siltä, ettei se ole mennyt lihaksistoon. Tämä päivä osoitti sen, että kunto on pysynyt hyvänä. Toki jos viime vuoteen vertaa, ei ollut niin helppoa ja rentoa. Ei niin helpolla tullut finaalipaikka, mutta se kertoo vain, että perustaso on kenties noussut. Toki norjalaiset epäonnistuivat. Se varmasti osittain auttoi siihen, että oli mahdollista hiihtää finaaliin.

Katso ylälaidan videolta, mitä Pärmäkoski ajattelee kokonaistourin tilanteesta ja huomisesta kilpailusta (10 kilometriä perinteisellä).

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.