Rikun ja Tunnan Mad Cook -kirja: Istukka, inhimillinen tapa syödä ihmistä

Mad Cook – Kulinaristinen seikkailukirja tarjoaa toinen toistaa uskomattomampia tarinoita ja reseptejä maailmalta. Miltä kuulostaisi aperitiivi istukasta?

Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin tuoreesta Mad Cook – Kulinaristinen seikkailukirja -teoksesta löytyvät niin herkullisimmat kuin hirvittävimmät reseptit kaksikon makumatkoilta.

Opuksessa löytyy myös legendaarisen grillatun istukan resepti. Madventures-sarjan kolmannen kauden viimeisessä jaksossa oli vuorossa varsinaista extremeä. Tunna Milonoff söi jakson lopuksi oman veljentyttönsä istukkaa.

Kirjassa miehet paljastavat miten idea grilattun istukan popsimiseen syntyi.

Lue lisää:

MAD COOK Subin netissä keväällä 2011.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat