Riku Niemisen bändin outo tempaus: Keikkalipun hinta 350 euroa!

Näyttelijä Riku Niemisen luotsaama K!ng-bändi julkaisee esikoisalbuminsa perjantaina.

Bändin levyjulkkarit ovat yksityistilaisuus ja paikan päälle on saapumassa noin 200 kutsuvieraita. Tosin bändin tuttujen lisäksi kuka tahansa voi päästä mukaan Kingin bileisiin, jos vain rahaa löytyy.

Bändin levyjulkkareihin myydään nimittäin lippuja Lippupalvelussa, illan hinta on hurjat 353,5 euroa toimituskuluineen. Riku Nieminen kertoo bändin tempauksesta MTV.fille.

– Kyseessä on kutsuvierasbileet, mutta lippuja voi ostaa. Tuohon hintaan kuuluu keikan lisäksi meidän levy, t-paita sekä illan ruoka ja juomatarjoilut. Paikalla on myös elokuva ja musiikkimaailman kerma, Nieminen mainostaa.

Tosin sitten Nieminen itsekin naurahtaa, että tuskin noin hurjan hintaisia lippuja kukaan ostaa.

– Tämä nyt on tällaista pr-toimintaa, eihän me nyt olla oletettukaan, että kukaan niitä ostaisi. Täytyy kyllä hattua nostaa, jos jonossa on lipun ostanutta jengiä, Riku naurahtaa.

Nieminen kuitenkin lupaa, että perjantai-iltana Helsingin Suvilahdessa on hyvät bileet ja meininki katossa.

– Lähtökohtana on se, että haluamme tarjota hyvät bileet. Se on koko bändin perimmäinen motiivi. Herättelemme uudenlaista keikkakulttuuria, että keikalla ei vain diggailla musiikkia tuoppi kädessä, vaan sieltä lähdetään paita märkänä!

Esikoislevyä työstetty pitkään ja hartaasti

K!ng-albumia on työstetty usean vuoden ajan. Yksi syy tähän on se, että kiireisen näyttelijän aikataulut eivät ole aina antaneet myöten studiotyöskentelylle.

– Olihan tämä pitkä prosessi, sillä sävellystyöt aloitettiin noin kaksi vuotta sitten. Studioon menimme noin vuosi sitten, joten onhan tässä aikaa kulunut. Hanskoja emme kuitenkaan ole missään vaiheessa meinanneet lyödä tiskiin, vaan studiossa on ollut aina hienoa viilata biisejä parempaan kuosiin.

Nieminen kertoo bändin saaneen loistavaa palautetta esimerkiksi viimeisimmästä sinkkubiisistään Walk With Me.

– Robinia luotsaama Hannu Sormunen esimerkiksi kuvaili sen olevan maailmanluokan biisi, joka kestäisi hyvin kansainvälisestikin. Se on hyvä juttu, sillä haluamme ehdottomasti breikata. Tämän tyyppinen musiikki on kuitenkin vielä lapsenkengissä Suomessa, eikä sillä ole täällä niin paljoa kuulijakuntaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja