Rikkooko tämä nainen Johnny Deppin parisuhteen?

Johnny Deppin pitkäaikainen kumppani Vanessa Paradis pelkää, että näyttelijä on rakastunut toiseen naiseen.

Näyttelijä Johnny Deppin, 48, ja laulaja Vanessa Paradisin jo hetken ajan. Pariskunnan ystävät pelkäävät, että Deppillä on , joka saattaa pilata 14 vuotta kestäneen suhteen. Onnelliseksi luultu pari riitelee kuulemma jatkuvasti.

– Johnny on alkanut soitella ystävilleen ja kertonut kuinka onneton on Vanessa kanssa. Hän on myös puhunut siitä, että haluaa lopettaa parisuhteesta, läheinen ystävä kertoo.

Depp rakastunut toiseen naiseen?

Eräs parin ongelmista saattaa olla mustasukkaisuus. Amerikkalaisen Star-lehden mukaan Vanessa Paradis nimittäin pelkää, että hänen rakkaansa on löytänyt uuden ihastuksen elokuvakuvauksista. Laulajatar on epäluuloinen Deppin ja näyttelijä Eva Greenin ystävyyden takia.

31-vuotias Green tunnetaan muun muassa roolistaan James Bond -elokuvassa Casino Royal. Green ja Depp tähdittävät uutta Dark Shadows -leffaa ja parin välillä kuulemma leiskuu kuvauksissa.

Nyt Paradis sekä parin ystävät pelkäävät, että Depp antaa jossain vaiheessa periksi houkutuksille.

– Kun olet yksi maailman seksikkäimmistä miehistä, kauniit naiset lähestyvät sinua jatkuvasti. Johnny flirttailee aika tavalla, kun on poissa kotoa. Se on aina tehnyt Vanessan vihaiseksi ja vain lisää heidän välisiään ongelmia, lähde kertoo Star-lehdessä.

MTV3 Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde: Star Magazine

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja