Mainos

Rikkaiden lentoyhtiö Suomeen

Yksityinen lentoyhtiö Jet Republic aloittaa toimintansa Suomessa.

Yhtiö myy yksityislentoja, lisäksi lentoyhtiön suihkukoneista voi myös ostaa osuuksia. Yhtiön koneeseen mahtuu kerrallaan kuusi matkustajaa.

Jet Republic aikoo lentää yhteensä 28 suomalaiselta lentokentältä 24 tunnin varoitusajalla.

Yhtiö rantautuu Suomeen, koska se uskoo varakkaiden yksityishenkilöiden määrän kasvavan Suomessa merkittävästi.

– Nykyinen taloustilanne vähentää väliaikaisesti varakkaiden suomalaisten määrää. Suomessa on silti laaja joukko ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita yksityislentojen eduista. Palveluidemme kysyntä lisääntyy myös, kun kaupalliset lentoyhtiöt lakkauttavat reittejä taloudellisten vaikeuksiensa takia. Arviomme mukaan Helsingistä on lopetettu viimeisen yhdeksän kuukauden 12 viikoittaista lentoa. Tämä vastaa 772 lentopaikkaa , arvioi Jonathan Breeze, Jet Republicin toimitusjohtaja.

Jet Republicin tekemän analyysin mukaan viime vuoden puolessa välissä Suomessa asui yli 40 000 yksityishenkilöä, joiden omaisuus oli noin 650 000 euroa. Määrä on kasvanut noin 10 prosentilla vuodesta 2006. Yhtiön mukaan Suomen varakkaiden henkilöiden asukastiheys on Euroopan 10. korkein.

- Suomi on meille tärkeä markkina-alue ja siitä tulee yhä tärkeämpi, kun maassa asuvien varakkaiden yksityishenkilöiden määrä kasvaa seuraavan viiden vuoden aikana, kiteyttää Breeze.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.