Riki Sorsa palaa keikoille – samaan talliin Katri Helenan kanssa

Vaikean sairauden selättänyt laulaja tekee tulevana kesänä useita keikkoja.

Viisi vuotta sitten nenä- ja nielusyöpään sairastunut pitkän linjan muusikko luuli laulujen olleen jo laulettu hänen kohdallaan.

Hyvin menneet syöpähoidot kuitenkin selättivät vaikean sairauden ja nykyisin Riki Sorsa kantaa takataskussaan terveen miehen papereita. Viime viikolla lääkäri näytti Sorsalle vihreää valoa laulamisen suhteen ja tulevana kesänä mm. Muuttohaukka- ja Haaveissa vainko oot mun -kappaleistaan tunnettu karismaattinen solisti nähdään keikkalavoilla.

Riki on kaikessa hiljaisuudessa valmistellut paluutaan estradeille ja tuekseen solisti on saanut tämän hetken kuumimman managerin, iskelmäikoni Katri Helenankin ja Negativen managerina toimivan Tommi Liimataisen.

– Minulle henkilökohtaisesti on tärkeintä, että Riki laulaa taas. Uskon, että niin on myös monelle muullekin suomalaiselle. Samanlaisia artisteja, jotka ovat tehneet yhtä pitkän uran ja yhtä laadukasta tuotantoa, on nykypäivänä hyvin harvassa, manageri sanoo.

Liimataisen mukaan Sorsa nähdään tulevana kesänä ainakin Ikaalisissa, Kajaanissa ja Turussa. Yhteensä keikkoja on tarkoitus tehdä tulevana kesänä viidestä kuuteen, artistin ehdoilla.

– Kesän jälkeen artisti saa itse päättää, haluaako jatkaa vai ei. Mahdollisesta levystä on tässä vaiheessa liian varhaista puhua. Se on totta, että artistilla on pitkä ura takanaan, mutta vielä monta erää edessä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat