Mainos

Riitaisa naapuri ampui useita laukauksia lapsiperheen kotiin Forssassa

Poliisi selvittää Forssassa sattunutta ampumistapausta, jossa mies ammuskeli naapurissa asuvan lapsiperheen asuntoon.

Poliisin mukaan samassa rivitalossa asunut mies ampui lauantain vastaisena yönä useita kertoja lapsiperheen kotiin. Perheen isä loukkasi ammuskelussa kasvonsa. Hänet vietiin sairaalaan, missä toisen silmän todettiin vahingoittuneen. Myös perheen kotiin tuli vaurioita.

Asunnossa oli tapahtuma-aikaan vanhempiensa lisäksi myös 11-vuotias lapsi, joka kuitenkin säilyi vammoitta. Poliisin mukaan ammuskelulla on rikottu törkeästi kotirauhaa ja sisällä olleet ovat olleet hengenvaarassa.

Poliisi on ottanut kiinni teosta epäiltynä 64-syntyneen forssalaismiehen, joka ei tehnyt vastarintaa. Poliisi otti haltuunsa myös miehen käyttämät aseet, jotka olivat kaikki luvallisia. Mies on pidätettynä Forssan poliisiasemalla.

Tutkinnassa on selvitetty tapahtumien kulkua. Poliisin mukaan naapureiden välit olivat olleet jännittyneet jo ennen ampumistapausta.

Turuntiellä pahoinpitely

Myös lauantai-ilta oli Forssassa väkivaltainen. Turuntiellä pahoinpideltiin samassa talossa asuvaa miestä. Mies oli sidottu pylvääseen, josta hän oli päässyt vapaaksi. Asunnosta poistuttuaan mies ilmoitti pahoinpitelystä poliisille.

Poliisin mukaan miehellä on eri puolilla kehoa pahoinpitelystä saamiaan vammoja.

Poliisi otti kiinni kaksi forssalaismiestä teosta epäiltynä.He pääsivät seuraavana päivänä vapaaksi kuulustelujen jälkeen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.