Mainos

Riita kadulle virtsaamisesta päättyi surmaan – teinityttö ammuttiin

Intiassa Delhissä mies ampui teinitytön kuoliaaksi, koska tyttö oli protestoinut miehen kadulle virtsaamista. Asiasta kertoo BBC.

Tytön surmannut mies asui samassa rakennuksessa tämän kanssa. Mies ampui ja haavoitti tapauksen yhteydessä myös tytön äitiä. Poliisi etsii miestä, joka pakeni paikalta.

17-vuotias Binoo-tyttö sekä hänen 40-vuotias äitinsä Sadmani olivat kohdanneet miehen kotinsa lähistöllä torstaina.

– Nämä kaksi perhettä asuivat samassa talossa. Tyttö ja hänen äitinsä paheksuivat miehen virtsaamista talon läheisellä portilla. Tämä johti riitaan osapuolten välillä, Delhin poliisia edustava Ajay Chaudhary kertoo BBC:lle.

– Mies meni takaisin asuntoonsa sanoen, että ”Vielä nähdään” ja palasi tytön asuntoon pistoolin kanssa ampuen heitä. Tyttö on kuollut ja hänen äitinsä loukkaantunut.

Poliisi ei ole löytänyt todisteita muista riidoista miehen ja tytön perheen välillä.

Kadulla virtsaaminen on yleinen ongelma Intiassa etenkin maakunnissa sekä kylissä. Lähes puolella maan asukkaista ei ole omaa vessaa.

Tässä kuussa 34:ssä Jhunjhunun alueella sijaitsevassa kylässä otettiinkin käyttöön uudenlainen tapa rajoittaa kadulle virtsaamista. Alueella kiertelee vapaaehtoisia valvojia, jotka yrittävät häpäistä kadulle virtsaavia pillien, rumpujen ja huutelun avulla.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.