Rihannan jouluinen tyyli ihastuttaa – katso kuva!

Laulajatar Rihanna vaikuttaa olevan jo joulutunnelmissa, vaikka on vasta marraskuun alku. Hänen joulunpunainen hameensa kiinnitti huomion Lontoossa. Ota Rihannasta mallia omaan pikkujoulutyyliisi!

Jotkut voivat sanoa, että on vielä liian aikaista ajatella joulua, mutta laulajatar Rihanna tuskin lukeutuu näihin ihmisiin. Laulajatar sai kunnian sytyttää Westfield Centren -ostoskeskuksen jouluvalot Lontoossa. Hän oli valinnut yllensä jouluiseen tunnelmaan sopivat vaatteet.

Rihanna edusti kirkkaanpunaisessa hameessa ja suloisessa hiushuivissa. Tyylin viimeistelivät tyylikäs, harmaa toppi ja korkeat korot. Tähden punainen hiusväri sopi teemaan loistavasti. Tämä look kannattaa painaa mieleen, koska se sopii täydellisesti juuri alkavaan pikkujoulukauteen.

– Olemme erittäin innoissamme, että Rihanna käynnistää Westfieldin joulun! Hän on kansainvälinen tähti ja vetoaa lukuisiin asiakkaisiimme. Hän ei ole ainoastaan loistava muusikko, vaan myös tyyli-ikoni, hehkutti Westfieldin toimitusjohtaja Michael Gutman.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat