Rihanna palkitsi fanien odotuksen – katso video keikalta

Suurhenkilöt tietävät arvonsa. Siinä missä Saksan Aatu saapui ison yleisön eteen joskus kaksi tuntia myöhässä, musiikkitähti Rihanna antoi maanantaina noin 15 000 ihmisen seistä odottaen ulkosalla tunnin ja vartin.

Olisiko Barbadoksen pop-prinsessa sydämistynyt Suomen säästä, sillä hän lähetti Twitteriin aiemmin päivällä viestin, jossa äimisteli 18 asteen lämpöä ja sadekeliä.

Sade kuitenkin lopulta armahti Helsingin Hietaniemen uimarannassa pidetyn suurkonsertin. Samoin valtaosa yleisöstä suvaitsi artistin ison viivästyksen, vaikka jonkin verran väkeä lähtikin kyllästyttyään odotteluun.

Lopulta On The Beach -festivaalin pääesiintyjä aloitti show'nsa hitillään Only Girl (In The World).

Rohkeista ja näyttävistä esiintymisasuistaan tunnettu Rihanna oli maineensa veroinen näky. Hänellä oli todella tiukat siniset pikkuhousut, kirkkaan vihreä paita ja hyvin isot aurinkolasit. Solistilla nähty kirkuvan punainen, suora tukka oli nyt vaihtunut kiharaparveen.

Rihannan koreografia perustui vokalistin oman karisman lisäksi näyttävään tanssiryhmään.

Hyvät lämmittelybändit

Jo monta tuntia ennen ensimmäisiä Rihannan laulamia säveliä suuri joukko yleisöä odotti supertähden esitystä Hietaniemessä. Joukossa jännäsivät myös Samira Sukanen ja Elina Pulkki.

– Me tultiin tänne ihan Rihannan takia. Hän on rohkea ja omaperäinen, Sukanen luonnehti.

Pulkki kertoi toivovansa illan esitykseen ennen muuta hittikappaletta Don't Stop The Music.

Maanantaipäivän vetinen sää ehti pelästyttää konserttiyleisön. Tihkuksi hiljentynyt sade taukosi alkuillasta, ja tunnelma Hietaniemessä nousi jo iltaseitsemältä useita tunteja ennen Rihannan esiintymistä. Ulkomaanvieraat Pendulum ja Tinie Tempah keräsivät tuhansia kuulijoita tanssimaan lavan eteen.

– Pilvinen sää ei fiilistä haittaa. Eikä haittaisi sadekaan, julistivat vantaalaiset Assi Heikkilä ja Juha Kokko.

Heikkilä kertoi odottavansa etenkin Rihannan yhdessä Eminemin kanssa levyttämää hittiä Love The Way You Lie.

Yleisömeressä odotteli myös Annika, joka salasi sukunimensä hyvästä syystä.

– Pinnasin festarin takia tänään koulusta, ja lintsaan huomennakin.

Vaikka aivan 20 000 yleisötavoitteeseen ei päästykään, päättyneen viikonlopun iso Flow-festivaali ei näyttänyt aiheuttavan On The Beachiin mainittavaa yleisökatoa.

(MTV3 - STT)

Lue myös:

    Uusimmat