Rihanna myy epäonnen kotinsa – hintapyyntö liki 11 miljoonaa euroa!

Rihanna on viimein laittanut jo ajat sitten hylkäämänsä kartanon myyntiin.

Laulaja Rihanna muutti massiivisesta kartanostaan ahdistelijoiden ja murtovarkaiden vuoksi jo viime vuonna, mutta vasta nyt tähti laittoi kodin virallisesti myyntiin.

Barbadoksella syntynyt kaunotar muutti Pacific Palisadesissa sijaitsevaan lukaaliin joulukuussa 2012, mutta kodista tuli pian painajainen laulajalle. Asuttuaan talossa vasta muutaman kuukauden ahdistelijat, murtovarkautta yrittäneet ja kiinteistölle muuten vain luvatta tunkeutuneet ihmiset alkoivat häiritä laulajan elämistä.

Rihanna pakkasikin tavaransa ja muutti pois talosta. Marraskuussa 2013 lukaali oli tarjolla vuokralle huikeaa 47 000 euron kuukausivuokraa vastaan. Ilmeisesti halukasta, maksukykyistä ja pidempiaikaista vuokralaista ei ole löytynyt, koska Rihanna laittoi talon vihdoin virallisille myyntimarkkinoille. Tähti pyytää kodistaan liki 11 miljoonaa euroa.

Vuonna 2010 rakennetussa ja Karibialta vaikutteita saaneessa talossa on lämmin värimaailma ja sen arkkitehtuuri on yksinkertaista ja tyylikästä. Liki jokaisessa huoneessa on avonainen, takapihalle johtava seinä. Nykyaikaisessa keittiössä on ruostumattomasta teräksestä valmistetut kodinkoneet ja baari. Takapihalta puolestaan löytyy uima-allas, oleskelutilat, grillikatos, baari ja aurinkoterassi.


LUE MYÖS:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja