Rihanna kadehtii Gwyneth Paltrow'ta

Poptähti Rihanna on yksi mailman kuuluisimpia ja mahdollisesti myös kadehdituimpia naisia. Tästä huolimatta laulajatar itsekin myöntää tuntevansa aika ajoin kateutta. Mutta miksi?

Poptähti Rihanna on yksi maailman seuratuimpia ja fanitetuimpia naisia. Taannoisessa australialaisen Kyle and Jackie O -radioshow'n vierailussa hän paljasti fanittavansa näyttelijä GwynethPaltrow'ta. NDTV.com-nettisivuston mukaan poplaulaja myönsi tuntevansa myös kateutta Hollywood-kaunotarta kohtaan:

– Hän tekee minut niin kateelliseksi, Rihanna huokaa ja paljastaa syyksi Paltrow'n elämäntyylin ja hänen treenatun vartalonsa.

– Olen niin kateellinen hänestä, enkä edes tiedä miksi pidän hänestä niin paljon, Rihanna pohtii haastattelussa.

Rihannan ihailu ei kohdistu ainoastaan Paltrow'n vaan siitä saa osansa myös näyttelijättären mies ChrisMartin. Rihanna kertoo olleensa imarreltu, kun Coldplay-yhtyeen nokkamies esitti naispopparin hittikappaleen We Found Love. Nyt laulajatar kertoo äänittäneensä dueton suositun rockbändin kanssa.

Vaikka Rihanna tunteekin kateutta Paltrow'n paljon ylistettyä vartaloa kohtaan, 23-vuotias poppari nähdään usein pienissä vartalon paljastavissa vaatteissa. Mikä saa Rihannan tuntemaan olonsa mukavaksi alusvaatteissa keikistelleessään? Lue uutinen loppuun täältä!

GWYNETH ESPANJASSA alkaa Subilla 16.5. klo 15.

(Sub)

Lue myös:

    Uusimmat