Rihanna: En osaa näyttää herkkää puoltani

Laulaja Rihanna avautuu tunteistaan Cosmopolitan-lehdessä. Tähti myöntää, että hänen on vaikea paljastaa herkkä puolensa. Nyt tähti yrittää muuttaa käyttäytymistään.

Laulaja Rihanna ei osaa näyttää herkkää puoltaan. Tähti on tullut tutuksi rohkeista asuistaan ja kampauksistaan, tatuoinneistaan ja seksikkäistä musiikkivideoistaan. Itsevarma nainen halusi jopa tehdä omat stunttinsa ensimmäisen elokuvansa Battleshipin kuvauksissa.

– Hän oli parempi kuin stuntnainen, ohjaaja Peter Berg paljastaa.

Kovasta ulkokuoresta on tullut Rihannalle tapa suojautua ulkomaailmaa vastaan. Laulaja paljastaa, että hänen on vaikea näyttää herkkää puoltaan muille.

– Minulle on helpompaa olla kova kuin herkkä, Rihanna valittaa.

Kova ulkokuori liittyi erityisesti aikaan, jolloin Rihannan entinen poikaystävä jäi kiinni naisen pahoinpitelystä. Episodin jälkeen Rihannan ulkoinen olemus viesti, ettei tähdelle kannata ryppyillä.

– Se oli hyvin aggressiivista aikaa, Rihanna paljastaa.

Tähti kertoo, että hän opettelee herkän puolensa näyttämistä. Siitä viestii myös hänen uusi ulkoinen olemuksensa. Rihanna pukeutuu nyt hempeämpiin vaatteisiin ja yrittää avautua maailmalle.

– Olen aina ollut hyvä salaamaan tunteeni. Kun en ole halunnut käsitellä tunteitani, olen sulkeutunut kuoreeni. Mutta nyt olen alkanut käyttäytyä toisin.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Cosmopolitan

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja