Ricky Gervais jyrähti: Kukaan ei välitä vanhuksista!

Ricky Gervais on tunnettu eläinten puolestapuhuja, mutta nyt hän jyrähtää myös brittiläisten välittävän liian vähän vanhuksista.

Koomikko Ricky Gervais, 50, on sitä mieltä, ettei hänen kotimaassaan Britanniassa välitetä tarpeeksi vanhuksista. Tähti paljastaa myös omaavansa paksun nahan, mitä miehen työn arvosteluun tulee.

Gervaisin uusi show Derek kuvataan vanhainkodissa. Mies uskoo, ettei syntyperäisillä briteillä ole tarpeeksi aikaa vanhuksille.

– Kukaan tässä maassa ei välitä vanhuksista. On olemassa niin sanottu nuoruuden armeija, mutta vanheneminen on asia, joka on väistämätön jokaisen kohdalla, Gervais sanoo.

Suositun Konttori-sarjan päätähden uraa ja ohjelmia kritisoidaan usein, sillä miehen kiistellyt kommentit herättävät tämän tästä närää. Gervais myöntää kasvattaneensa paksun nahan kritiikkiä vastaan.

– Olisin ihmeissäni, jos kimppuuni ei hyökättäisi. Joka viikko on ollut urani viimeinen – viimeiset 20 vuotta! Sain urani alussa kovan vastustuksen. Konttorin ensimmäiset arviot olivat kamalia. Mutta minkäs teet? Jos olisin tehnyt jotain kriitikkoja, palkintoja tai julkisuutta vastaan, en olisi edennyt mihinkään. En tee niitä julkisuutta varten, vaan itseäni varten, Gervais on kertonut The Sun -lehdelle.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja