Richie Sambora raivostui Jon Bon Joville: Roskapuhetta

Kesällä Suomessakin konsertoivan Bon Jovi -yhtyeen sisällä on puhjennut sanasota.

Bon Jovin kitaristi Richie Sambora ilmoitti viime kuussa jättävänsä väliin Because We Can -kiertueen loput konsertit vedoten henkilökohtaisiin syihin.

Tällä viikolla bändin keulahahmo Jon Bon Jovi antoi haastattelun, jossa hän vihjasi Samboran tauon liittyvän tämän päihdeongelmiin.

– Tämä on päivä päivältä vaikeampaa, kun emme voi sanoa mitään. Ainoa mitä voin sanoa, on että se johtuu henkilökohtaisista syistä. Hän on käynyt tämän läpi ennenkin, Jon Bon Jovi sanoi Lontoon Evening Standard -lehdelle maanantaina.

Tällä hänen uskottiin viitanneen Samboran läpikäymään vieroitushoitoon vuonna 2011. Tuolloin hän jätti väliin 13 konserttia.

Nyt Sambora on kuitenkin puolustautunut bändikaveriaan vastaan.

– Minulla ei ole suuria ongelmia elämässäni, rakastan fanejani ja olen pahoillani heidän puolestaan, hän toteaa Daily Mail -lehdelle.

– Oma mielipiteeni on, että Jon haluaa kokeilla, saako hän stadionit täyteen yksin. Hän tekee paluun minulle hyvin vaikeaksi.

Sambora myös toivoo, että Jon lopettaisi hänen asioidensa ruotimisen julkisuudessa.

– Roskan puhuminen saa riittää. Hänen on lopetettava minusta puhuminen. Voin hyvin ja teen kovasti töitä muotiyritykseni kanssa. Tämä on yksityisasia, hän linjaa.

Samboraa tuuraa loppukiertueen ajan kitaristi Phil X – sama mies, joka korvasi Samboran myös vuonna 2011.

– Fanit ovat maksaneet nähdäkseen Bon Jovin ja juuri nyt he eivät saa koko pakettia, Sambora pahoittelee.

Bon Jovi esiintyy Tampereen stadionilla tämän viikon sunnuntaina 26. toukokuuta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat