Mainos

Rice haikailee pääsyä SM-liigan matsiin

Ulkoministeri Alexander Stubb (kok.) on kutsunut Yhdysvaltain ulkoministerin Condoleezza Ricen osallistumaan Etyjin ulkoministerikokoukseen Helsingissä 4.-5. joulukuuta.

Rice ei vielä tiennyt, pääseekö paikalle, mutta Stubb houkutteli häntä sanomalla, että Etyj-kokous on tilaisuus tavata noin neljännes maailman ulkoministereistä kerralla. Joulukuussa Rice on jo lähtökuopissa ennen Yhdysvaltain presidentin vaihdosta.

- Hän otti kutsun vastaan ja toivoi pääsevänsä, Stubb kertoo.

Rice mainitsi samalla, että kävisi Suomessa mielellään jääkiekkomatsissa. Stubb sanoi aikovansa selvittää, pelataanko niihin aikoihin mitään SM-liigan ottelua Helsingissä.

- Ja jos ei, niin järjestetään, Stubb uhosi.

Ministerien oli alun perin tarkoitus pelata golfia yhdessä Stubbin vierailun yhteydessä, mutta Ricen matkakiireet tekivät aikeet tyhjiksi tällä kertaa.

Stubbin mukaan Rice oli kertonut, että hän aikoo nykyisen tehtävänsä jälkeen suunnata takaisin yliopistomaailmaan ja Stanfordin yliopiston rehtoriksi. Stubb lahjoitti Ricelle tuoreen kirjansa The EU, How Does It Work ja kertoi Ricen alkaneen heti kaipailla kirjoitustöihin itsekin.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.