Mainos

Ricciardo ulosajostaan: Tein virheen

Red Bull -kuljettaja Daniel Ricciardo otti omaan piikkiinsä ulosajonsa Japanin GP:n perjantaiharjoituksissa.

Australialaiskuljettaja törmäsi radan reunavalliin rikkoen autonsa keulan ja eturipustuksen. Ulosajo johtui siitä, että renkaat pääsivät jäähtymään, jolloin niistä katosi paras pito.

- Minä tein virheen. Ajoin ensimmäisen nopean kierrokseni ja sen jälkeen kaikki vetävät jäähdyttelykierroksen ennen toista nopeaa kierrosta. Hitaalla kierroksellani oli keltaiset liput, joten ajoin extra-hitaasti, jotta keltaiset liput olisivat poissa sitten, kun aloitan seuraavan nopean kierrokseni ja pystyisin puristamaan silloin kovaa. Renkaat luultavasti viilentyivät liikaa. Kun laitoin tehoja viimeisestä shikaanista lähtiessäni, tuli siinä pari hetkeä enkä saanut enää autoa hallintaani, Ricciardo kertoi F1-sarjan virallisten nettisivujen mukaan.

Ulosajonsa takia Ricciardo ei päässyt kokeilemaan lainkaan pehmeämpiä renkaita.

- Tuskin se haittaa minua paljon. Minulta jäi ajamatta pehmeillä renkailla, mutta ne vaikuttavat varsin suoraviivaisilta. Vaikka tein vain yhden aikakierroksen, niin teimme muutoksia ensimmäisen ja toisen harjoituksen välillä ja auto tuntui paremmalta, aussikuski kertoi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.