Mainos

Ricciardo iloitsi loistotaktiikastaan

Unkarin GP:n voittaja Daniel Ricciardo oli mielissään nappiin osuneesta rengastaktiikasta.

Kisan alkupuolella Ricciardo hyötyi oikeasta varikkokäynnin ajoituksesta turva-autotilanteessa vaihtaessaan välikelin renkaat kuivan kelin renkaisiin.

- Kierrosta ennen turva-autoa kysyin radiolla, mitä teemme. Olin sitä mieltä, että alkoi olla lähellä sliksirenkaita. Heti kun turva-auto tuli, niin sekä minä että talli tiesimme, että oli oikea aika slikseille, Ricciardo kertasi.

Red Bull harkitsi Ricciardon ajattamista kahden pysähdyksen taktiikalla, mutta päätyi sitten vaihtamaan hänet kolmeen pysähdykseen. Viimeisen pysähdyksensä hän teki 16 kierrosta ennen maalia.

- He yrittivät ajattaa minua pitkään ennen viimeistä pysähdystäni nähdäkseen, pääsisimmekö niillä maaliin, mutta renkaani olivat varsin lopussa. Viimeisellä pysähdykselläni ajattelin, että nyt johtopaikka on luultavasti menetetty, mutta en tajunnut, että kärkiautot olivat myös varsin kuluneilla renkailla. Insinöörini sanoi: "Pysy rauhallisena, saamme heidät kiinni. Säästä renkaitasi ja hyökkää sitten, kun saamme heidät kiinni". Se onnistui, Ricciardo kertoi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.