Mainos

RG Linen aluksen matka venyi aamuyölle

Varustamo ei halua kommentoida RG1 -aluksen vian laatua.

Tekninen vika on myöhästyttänyt Vaasan ja Uumajan väliä liikennöivän RG Linen matkustaja-alusta yli puoli vuorokautta alkuperäisestä aikataulustaan. Laivalla olleet 23 matkustajaa pääsivät Vaasaan eilisen sijasta vasta tänään 14 ja puoli tuntia myöhässä.

Alus oli lähtenyt Uumajasta eilisaamuna kello 10 Suomen aikaa. Perillä Vaasan satamassa aluksen oli määrä olla iltapäivällä kello 14.30. Teknisten ongelmien takia laiva rantautui kuitenkin vasta tänäaamuna kello 5.00.

Runsaan myöhästymisen takia sekä eilisen iltavuoro että tämänpäiväinen aamuvuoro jouduttiin perumaan. Varustamon operatiivisen päällikön Björn Westin mukaan tekninen vika saatiin tänään korjattua ja seuraava vuoro pääsi lähtemään aikataulun mukaisesti kello 15.

West ei halunnut kommentoida vian laatua eikä sen seurauksia matkustajille, koska ei ollut ollut itse paikalla. Tämänpäiväisen Vasabladetin tietojen mukaan laivan matkustajat värjöttelivät noin 13-14 asteen lämpötilassa, sillä lämmittimet puhalsivat vain kylmää ilmaa. Kuvassa muutama aluksen matkustaja istui kääriytyneinä päällysvaatteisiinsa ja viltteihin.

Westin mukaan alus on katsastettu normaalisti ja se on liikennöintikelpoinen. RG1 on tällä hetkellä varustamon ainoa liikenteessä oleva alus.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.