Mainos

Republikaanisenaattori tuomittiin härskistä vessakäytöksestä

Kolme lapsen isä ja aktiivinen perinteisen perhemallin puolestapuhuja Larry Craig koputti lentokentän vessakopin väliseinään, mikä poliisin mukaan on homoseksuaalien keskuudessa vakiintunut tapa etsiä seksiseuraa. Craig on myöntänyt syyllisyytensä siveettömään käytökseen.

Idaholainen republikaanisenaattori Larry Craig on tuomittu sakkoihin siveettömästä käytöksestä julkisessa käymälässä. Siviiliasuinen poliisi pidätti Craigin kesäkuussa Minneapolisin ja St. Paulin lentokentän miesten käymälässä, missä poliisi oli tutkimassa epäilyjä siveettömästä käytöksestä.

Poliisin mukaan Craig koputti käymälän väliseinään, mikä poliisin mukaan on homoseksuaalien keskuudessa vakiintunut tapa etsiä seksiseuraa. Craig on myöntänyt syyllisyytensä siveettömään käytökseen.

Kolmen lapsen isä sai teostaan reilun 500 dollarin sakon.

Craig on ollut aktiivinen perinteisen perhemallin puolestapuhuja Yhdysvalloissa. Niin ikään hän oli aktiivisesti asettamassa presidentti Bill Clintonia syytteeseen Monica Lewinsky -tapauksen yhteydessä vuonna 1998.

Craig on myös vankka aseiden omistajien puolustaja ja on toiminut läheisessä yhteistyössä National Rifle Association -järjestön kanssa.

(MTV3-STT-Reuters-DPA)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.