Reportaasi ebolaepidemiasta Vuoden juttu

Suuren Journalistipalkinnon 2014 voittajat on valittu.

Suuri Journalistipalkinto -kilpailun Vuoden juttu -kategorian on voittanut Suomen Kuvalehden toimittaja Jari Lindholm reportaaseillaan Sairaala ja ”Minulla ei ole ebolaa - pelkkä ajatuskin on naurettava".

Palkinnon arvo on 7 500 euroa, joka jaettiin suorassa lähetyksessä.

Reportaasia Sierra Leonesta kuvataan palkintolautakunnan perusteissa intensiiviseksi ja ainutlaatuiseksi. Juttu kertoo Punaisen Ristin kenttäsairaalan työstä keskellä pahinta ebolaepidemiaa. Jatkojutussa toimittaja Jari Lindholm kuvaa hetkiä, kun ei ole varma onko saanut tartunnan vai ei. 

Voit katsoa ehdokkaasta esittelyvideon Katsomosta. Jari Lindholmin lisäksi Vuoden juttu -kategoriassa olivat ehdolla ohjaaja Tuukka Temonen dokumentillaan Presidentin tekijät ja Imageen jutun tehnyt toimittaja Tuomas Muraja artikkelillaan Yhden miehen sota. 

Bonnierin Suuri Journalistipalkinto -kilpailua on järjestetty vuodesta 2011 asti.

Bonnierin journalistikilpailun palkinnot jaetaan tänään suorassa lähetyksessä kello 20 alkaen. Lähetys nähdään sekä MTV3-kanavalla että MTV.fi:ssä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja