Renttumies viehättää suomalaisnaisia: Pahaa poikaa ei kukaan kahlitse!

"Seurustelin ensin kiltin miehen kanssa, mutta se alkoi tympiä ja halusin kokeilla hänen pahaa kaveriaan..."

Helmi kysyi lukijoiltaan, ovatko he koskaan sortuneet pahan pojan pauloihin. Kyselyssä lähes sata naista kertoi oman tarinansa renttumiehen kanssa seurustelusta. Moni uskoi, että pahismiehestä tulee ihana kumppani, kunhan nainen ei odota miehen muuttavan itseään suhteen vuoksi.

"Älä odota hänen muuttuvan"

Kyselyyn vastanneista noin 53 prosenttia oli seurustellut pahan pojan kanssa ja 15 prosenttia tunsi jonkun, joka oli sortunut pahismieheen. Vastaajat kaipasivat elämältä jännitystä ja rinnalleen upeaa, rohkeaa miestä. Naiset muistuttivat, ettei pahista voi muuttaa, eikä häneltä tule odottaa ritarillista rakkautta tai sitoutumista yhteen naiseen. Osa vastanneista oli myös pettynyt rakkaudessa.

– Seurustelin ensin kiltin miehen kanssa, mutta se alkoi tympiä ja halusin kokeilla hänen pahaa kaveriaan. Eihän siitä tullut mitään, pettymään joutui, joten palasin takaisin kilttiin. Olen onnellinen oikeasta valinnasta, en vaihtaisi mihinkään.

– Kyllähän sitä täysi-ikäisyyden kynnyksellä tuli muutama kuukausi pyörittyä niin sanotun pahan pojan kanssa, joka ryyppäsi, poltti ja rettelöi joka viikonloppu ja oikeastaan arkenakin. Kyllähän se vähän lukiolaistyttöä viehätti ja olihan se jännää, mutta ei liene mikään suuri ihme että se taru loppui lyhyeen. Nykyisin en voisi kuvitellakaan seurustelevani tuollaisen miehen kanssa. En tuntisi oloani rakastetuksi enkä liioin turvalliseksikaan, enkä kyllä tuntenut tuolloinkaan.

– Pari vuotta eron jälkeen kiehtoi se pahan pojan mahdottomuus. Se, että tiesin, etten koskaan häntää tule saamaankaan ja se, ettei meillä koskaan ollut tylsää. Sitä jaksoi hetken, se auttoi eron jälkeisissä höyryissä. Löysin itseni ja opin, mitä haluan. Rakkautta pahalta pojalta on turha odotella ja koska jo alussa tiesin miehen olevan mitä on, en edes odottanut moista. Nautin vain siitä mitä sain... Tosin pahoitteluni niille muille naisille, joita tämä mies pyöritti samaan aikaan. Joko hekin tiesivät minusta tai sitten eivät. Pahaa poikaa ei kukaan kahlitse.

– Juuri tämänhetkinen mieheni onni paha poika. Kuulostaa oudolta, mutta pahan pojan kanssa minulla on turvallisempi olo. Edelliset mieheni ovat saattaneet olla luihuja eikä heistä juuri vastusta olisi kenellekään tappelussa. Nykyiselläni on useita pahoinpitelytuomioita. Hänen kanssaan ei tarvitse pelätä, että hän ei pystyisi suojelemaan, jos joku tulisi päälle. Tai jos joku tekisi minulle tai lapselleni jotain, se ihminen pääsisi teoistaan varmasti tilille. Isot tatuoidut kädet ympärillä, jotka suojelevat kaikelta... Ihanaa!

– Kaikki pidemmät suhteeni ovat olleet kilttien miesten kanssa. Jotain jää kuitenkin aina puuttumaan. Olen itse kapinallinen ja seksuaalisesti estoton. Kaipaan rinnalleni miestä, joka saa minut näyttämään seinäkukkaselta. Jonkun, jota voin itse esitellä kaupungilla ylpeänä. Silloin tunnen itseni naiseksi ja tunnen olevani turvassa. Itseäni vahvempi mies saa minut uskolliseksi kuin koiranpennun. Jos jotain en ymmärrä niin naisia, jotka haluavat pahan pojan kouluttaakseen hänestä sisäsiistin. Jos valitset tupakoivan, rettelöitsevän prätkäpojan, on turha valittaa kadonneista viikonlopuista ja nalkuttaa tupakoinnista sekä terveistä elämäntavoista. Pysy siinä mitä valitset, älä odota hänen muuttuvan. Minä kyllästyn miehiin helposti ja nopeasti, ja kun joudun itse olemaan koko ajan varpaillani ja mukautumaan miehen aikatauluihin ei minulla ole ikinä tylsää. Ihastumisen tunne ja palava rakkaus säilyy helpommin, ja olen koukussa tunteeseen.

– Olen seurustellut ja seurustelen edelleenkin. Tiesin alusta asti mihin olin ryhtymässä: olin katsellut miehen pettävän tyttöystäviään kun vielä oltiin kavereita. Muutaman vuoden olimme ylimmät ystävät, tunteet tulivat todella myöhäisessä vaiheessa omalta kohdalta mukaan, miehellä niitä oli ilmeisesti ollut kauankin. En tiedä, mikä suhteeseen lopulta ajoi, en missään vaiheessa odottanut miehen muuttuvan tai muuttavan tapojaan. Väärin kuitenkin arvelin, kun ennustin suhteen jäävän parhaimmillaankin muutamaan kuukauteen. Ilmeisesti tämä villi tapaus halusi kesyyntyä, sillä toisia naisia ei ole näkynyt eikä mies ole missään vaiheessa käyttäytynyt minua kohtaan yhtä sikamaisesti kuin exiään kohtaan. Neljäs vuosi alkaa tässä pian, enkä voisi rakastavampaa ja luotettavampaa miestä toivoa. Melkoinen muutos entiseen.

"Jotkut naiset vain eivät ota opikseen"

Vastaajista noin 31 prosenttia ei ollut koskaan seurustellut pahan pojan kanssa. Vastanneiden mukaan "pahikset" eivät heitä kiinnostaneet, koska pahan pojan kanssa seurustelusta sai vain pahan mielen ja sydänsuruja. Moni otti mieluummin kiltin ja hyvän miehen.

– En ole koskaan seurustellut pahojen poikien kanssa. Miksi olisin kun kiltin kanssa on kivempaa. Sääliksi käy naisia jotka toisensa perään ovat pahojen miesten kanssa. Jotkut naiset ovat vaan niin tyhmiä, eivätkä ota opikseen. Sääli!

– Ei tulisi mieleenikään olla niin tyhmä. Ei villiä voi kesyttää lopullisesti mitenkään, ellei villi itse halua kesyyntyä. Hauskaa seuraa ovat, mutta "seurustelukumppaniksi" en kelpuuta.

– En usko, että tuntisin oloani hyväksi "pahan pojan" kanssa, koska olen itse niin vahvasti "kiltti tyttö". Olen aina pitänyt selvänä, että tarvitsen kiltin miehen. Ja sen jälkeen kun pari vuotta sitten sellaisen itselleni sain, olen ollut asiasta entistäkin varmempi.

– Olen itse ollut se kapinallinen, kaiken kyseenalaistaja ja sääntöjen uhmaaja. Nyt kun muistelen vauhdista tippuneita exiäni, niin kilttejä poikiahan nuo ovat olleet. Ei minusta ollut sitoutumaan eikä rauhoittumaan yhteiskunnan siunaamaan parisuhteeseen, vaikka he olisivat antaneet minulle kaikkensa. Hieman omatunto nyt kolkuttelee näitä miettiessä, mutta eivätköhän he sentään ole jo toipuneet, aikuiset miehet.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja