Mainos

Rentoudu riippumatossa

Mikä on rentouttavampaa kuin loikoilu omassa riippumatossa? Olet oikeassa, ei mikään.

Jos haluat päästää hetkeksi irti oravanpyörästä, niin kellahda riippumattoon ja arjen harmit ovat poissa. Riippumatot ovat osa miljoonien ihmisten päivittäistä elämää latinalaisessa Amerikassa. Jo Kolumbus ihastui löytöretkillään riippumattoihin ja myös me suomalaiset olemme sittemmin löytäneet tuon ainutlaatuisen rentoutumistavan.

Monipuoliset käyttöpaikat

Meillä riippumattoja käytetään keväästä syksyyn mökeillä, terasseilla, puutarhassa, kotipihassa, parvekkeilla, piknikillä ja myös yhä enemmän sisätiloissa. Monet haluavat nauttia riippumaton mukavuudesta talven yli. Tyylikäs riippumatto tai kattoon ripustettava riipputuoli toimii lisäksi persoonallisena sisustuselementtinä. Mikäli sopivaa ripustuspaikkaa ei satu löytymään, myös telineitä on saatavilla.

Laatu ja koko takaavat nautinnon

Käsityönä punottu tukeva puuvillakangas ja kestävät värit erottavat laadukkaan riippumaton tusinatavarasta. Pitkä käyttöikä tekee riippumatosta omistajalleen rakkaan. Riippumattoihin pätee sääntö: mitä isompi, sitä mukavampi. Tämä pätee moneen muuhunkin. Isossa matossa loikoiluelämyksen voi jakaa kumppanin kanssa. Kun kankaan värimaailma sopii ympäristöön ja miellyttää silmää, nautinto on täydellinen. Sen vuoksi tarjolla on kekseliäitä kankaita unohtamatta eurooppalaisia laatuvaatimuksia.

La Siesta - Riippumattojen maailma

La Siesta- Riippumattojen maailma verkkopuoti tuo laadukkaat riippumatot kotiovellesi. Lue lisää riippumatoista ja tutustu monipuoliseen mallistoon. Nyt on aika päästää irti oravanpyörästä ja hankkia ikioma La Siesta!

Artikkelin tarjoaa:
La Siesta

Artikkelin tarjoaa
La Siesta

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.