Renny Harlin ohjaa jättibudjetin 3D-elokuvan

Suomalaisohjaaja on kiinnitetty Hercules 3D -Hollywood-elokuvaan.

Renny Harlin ohjaa Millennium-tuotantoyhtiön suurprojektin, antiikin Kreikan puolijumalan tarinaan perustuvan Hercules 3D -elokuvan, kertoo The Hollywood Reporter. Elokuvan budjetti on 70 miljoonaa dollaria eli yli 50 miljoonaa euroa.

– Siitä ei tule mikään sarjakuvamainen fantasia. Se on lähempänä Gladiaattoria kuin lentäviä hevosia, Harlin kuvailee sivustolle.

Bulgarian Sofiassa kuvattavan elokuvan näyttelijät julkistetaan tulevien viikkojen sisällä ja tuotantoyhtiön tavoite on päästä tositoimiin toukokuussa. Elokuvan on tässä vaiheessa tarkoitus tulla ulos maaliskuussa 2014.

Harlinille Hercules tarkoittaa paluuta suuren budjetin tuotantoihin. Hän myöntääkin, että on haaveillut jo pitkään tämän kokoluokan ohjaustyöstä.

– Olen todella innoissani ja tunnen itseni onnekkaaksi. Olen paiskinut töitä ahkerasti, ja nyt näyttää siltä, että se kaikki alkaa tuottaa tulosta, Harlin iloitsee.

Hollywoodissa on samaan aikaan käynnissä myös toinen, MGM:n ja Paramountin kilpaileva Hercules-elokuvaprojekti, jota kaavaillaan ensi-iltaan elokuussa 2014. Harlin ei näe ongelmaa siinä, että samasta tarinasta tehdään samaan aikaan kahta elokuvaa.

– Uskon, että näissä elokuvissa on hyvin erilaiset lähestymistavat tähän legendaariseen hahmoon. On ilmeistä, että Herculeksesta on tehty monia erilaisia elokuvia, kuten esimerkiksi Disneyn piirretty elokuva. Toivotan heille onnea. Antiikin Kreikan mytologia on hyvien tarinoiden loppumaton lähde. Toivotaan, että molemmat elokuvat menestyvät, hän selittää.

Tällä viikolla Harlin matkustaa Berliinin elokuvajuhlille mainostamaan siellä esitettävää Siperiaan sijoittuvaa trilleriään Dyatlov Pass Incident.

Millennium-tuotantoyhtiön viimeisimpiin supermenestyksiin kuuluvat The Expendables -elokuvat.

Suomessa asiasta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja