Renny Harlin kertoi väleistään Seliniin

Renny Harlin vieraili aamulla MTV3:n Huomenta Suomi -lähetyksessä.

Harlin teki useita vuosia yhteistyötä tuottaja Markus Selinin kanssa. Kaveruksilla oli tarkoitus tehdä yhdessä elokuva Mannerheimista, jonka ohjaajan paikalta Harlin vetäytyi. Sen jälkeen on huhuttu ystävysten välien kiristymisestä.

– Tää on traagista, ihan kuin tässä olisi rakkaussuhde. Ei ole mitään dramaattista. Meillä ei vaan ole yhteisiä projekteja tällä hetkellä. Olemme nyt kulkeneet omia polkujamme. Eiköhän tässä ihan entiseen tapaan moikata, jos tullaan kadulla vastaan, kommentoi Harlin asiaa Huomenta Suomi -lähetyksessä.

Harlin kertoi myös, ettei kesken jäänyt projekti jättänyt haavoja. Harlinista oli turhauttavaa, koska oli tehnyt täysipainoisesti Mannerheimia kolme vuotta ja sen takia jättänyt Hollywood-uransa odottamaan moneksi vuodeksi. Hän on myös päättänyt tehdä myöhemmin oman Mannerheim-elokuvan, koska Mannerheim on ohjaajalle isoin sankari maailmassa.

– Mutta siinä tulee menemään muutama vuosi, kunnes se saadaan kasaan, sanoi Harlin.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja