Mainos

Remulle syyte pirirattijuopumuksesta

Rocktähti Henry "Remu" Aaltonen sai syytteet huumeiden vaikutuksen alaisena ajamisesta. Lisäksi häntä syytetään huumaavien lääkkeiden ja laittoman kaasuaseen hallussapidosta. Remu ei itse ollut paikalla, vaan hän on Intiassa.

(Oikeus on antanut jutussa päätöksen. Lue juttu .)

Syyttäjä kertoi, että Aaltonen jäi kiinni normaalissa liikennevalvonnassa Kruunuhaassa lokakuussa. Remulle tehtiin pikatesti, joka antoi positiivisen tuloksen amfetamiinin osalta. Tarkempi veritutkimus vahvisti tämän.

Remun kotiin Porvooseen tehtiin kotietsintä ja sieltä löytyi 25 diapam-tablettia ja laiton kaasuase. Näiltä osin Aaltonen sai syytteen huumausaineen käyttörikoksesta ja ampuma-aserikkomuksesta.

Remun puolustus kiisti syytteen. - Amfetamiinitulos juontuu Aaltosen käyttämistä lääkkeistä, Remun avustaja Petteri Snell selvitti. Lääkkeiden käyttö juontuu muutaman vuoden takaiseen koiravaljakko-onnettomuuteen.

Snell huomautti myös, että kotietsinnässä ei löytynyt amfetamiinia.

Syyttäjän mukaan Aaltosen käyttämät lääkkeet eivät ole sisältäneet amfetamiinia.

"Rauhallinen ajotyyli"

Avustaja Snell pohti, että juontuiko Remun pysäyttäminen hänen varovaisesta ajotyylistä. - Hän on ajanut kortin myöhemmällä iällä ja tyyli on rauhallinen. Mistään rikkeestä ei ollut kyse.

Remu ei ollut paikalla. - Juttu on sen verran pieni, että hänen ei tarvitse olla paikalla. Aaltonen on Intiassa lomalla toipumassa 60-vuotisjuhlistaan.

Aaltosen puolesta myönnettiin syytteet huumetableteista ja kaasuaseesta oikeiksi.

Diapam-tabletit olivat vain unohtuneet. - Ne ovat roikkuneet kotona vuosikausia. Paketit olivat ikivanhoja, Remun avustaja sanoi. Aaltonen ei muista mistä ne olivat lääkekaappiin päätyneet.

Aaltosen puolesta kiistettiin myös syytteen kaasuaseesta. - Hän ei ole ymmärtänyt, että sumuttimeen olisi tarvittu lupa.Itse asiassa joku viranomainen on aikanaan sellaisen hankkimista suosittanut.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.