Remu Aaltonen tehotarkkailussa sairaalassa

Remu Aaltonen loukkaantui maanantaina ulosajossa vakavasti. Omainen kertoo rocklegendan tuoreet kuulumiset sairaalasta.

Remu Aaltonen ajoi viime maanantaina Kaarinassa amerikkalaisvalmisteisella autollaan päin kaistojen välissä olevaa liikenneopastinta.Vanhempi konstaapeli Juha-Pekka Viitaniemi kertoi samana päivänä MTV3.fille, että Aaltosta syytetään törkeästä liikenneturvallisuuden rikkomisesta. Häntä ei oltu päästy vielä kuulustelemaan.

Remu Aaltonen loukkaantui ulosajossa pahoin. Remun läheinen omainen on käynyt katsomassa rocklegendaa Töölön sairaalassa. Omainen kertoo, että Remu makaa sairaalan päivystysosastolla jalka kokokipsissä. Varpaat heiluvat iloisesti.

– Valokuvasin ne, omainen naurahtaa. Hän ei halua nimeään julkisuuteen.

Remu odottaa vapautuvaa osastopaikkaa.

– Remu sanoi olevansa kiitollinen Töölön sairaalan henkilökunnalle hyvästä hoidosta. Vein Remulle hieman ruokaa sairaalaan, mutta hän sanoi, ettei tarvitse, koska sapuska sairaalassa on erinomaista.

Remua auton romuttuminen ja koko ulosajo harmittaa.

– Ajokortti Remulla on ollut vasta muutamia vuosia, eikä hän niin kauheasti ole tietääkseni autoa edes ajanut.

Omaisen mukaan Remu oli jo jonkin aikaa tuntenut väsymystä, olihan hänellä monta esitystä takana Peppi Pitkätossun isänä Turun kesäteatterissa.

– Viime sunnuntainakin pari esitystä, sitä paitsi hänellä alkaa olla jo ikää. Koko kesä oli kuulemma aika rankka.

Ikävistä tapahtumista huolimatta Remun mieliala on positiivinen.

– Remu sanoi minulle, että hän pääsi tällä kertaa kuitenkin helpommalla kuin siinä koiravaljakko-onnettomuudessa. Lasten leikkiä kuulemma siihen verrattuna.

Omainen tarkoittaa runsas kymmenen vuotta sitten Kittilässä tapahtunutta koiravaljakko-onnettomuutta, missä rocklegenda oli menettää henkensä. Lääkärit eivät juurikaan antaneet toivoa Remun parantumiselle, sillä hän osin halvaantui. Peräänantamattoman ja valoisan luonteensa ansiosta Remu Aaltonen onneksi toipui, vaikka ryhtiin jäi jotain pientä muistoa tapahtuneesta.

Aika näyttää, kuinka rocklegendan kuntoutuminen tällä kertaa edistyy.

(MTV3–KIKKA ISOVIITA

Lue myös:

    Uusimmat