Remu Aaltonen sairastumisestaan: Yritän jaksaa Kari Tapion hautajaisiin

Muusikko Remu Aaltonen joutui viikonloppuna perumaan Remu & Hurriganesin keikan kausi-influenssansa vuoksi. Nyt Remu on toipumassa ja mies toivookin jaksavansa keskiviikkona Kari Tapion hautajaisiin.

– Haluaisin mennä Kari Tapion hautajaisiin, jos vain oloni puolesta jaksan. Kari oli minulle läheinen ja hyvä kaveri, joten minua pyydettiin hautajaisiin. Kirkkoon ainakin yritän jaksaa, jos joku vain lähtee viemään minut sinne, itse en viitsi nyt ajaa, Remu kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Remu vakuuttaa, että hänen vointinsa on jo parempi. Kausi-influenssan takia miehellä oli viikonloppuna vetämätön olo.

– Mulla oli heikko olo ja huimasi, mutta kuumetta oli vain vähän. Sairastuminen kuitenkin yllätti minut ja eniten otti päähän kun piti perua keikka, kyllä keikat aina himaolon voittaa, Remu toteaa.

Remu kertoo käyneensä lääkärissä ja saaneensa antibioottikuurin. Sairaslomaa Remulla ei virallisesti ole, vaan mies menee oman jaksamisensa mukaan. Remu lupaa ottaa nyt muutaman päivän ajan rauhallisesti, sillä mies ymmärtää, ettei sairaana kannata lähteä riehumaan.

– Ei tässä mitään hätää ole, tajuan kyllä, etten enää ole mikään 16-vuotias. Pitää ymmärtää, että täytyy olla kondiksessa, kun lähtee keikoille, Remu kertoo.

Tammikuussa 63 vuotta täyttävä Remu Aaltonen on tehnyt uudesti kootun Hurriganesin kanssa kuluvan vuoden aikana yli 30 keikkaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat