Remu Aaltonen: Räikkönen matkusti mielettömän matkan meidän keikalle

Rocklegenda Remu Aaltonen on otettu siitä, että Kimi Räikkönen matkusti pitkän matkan päästäkseen Remun keikalle Espanjassa.

Kimi Räikkönen viihtyi hiljattain Fuengirolassa sijaitsevassa Mai Tai -ravintolassa, jossa Remu Aaltonen oli keikalla. Remu esiintyi CostaGanes-bändin solistina.

– Se oli aika mielenkiintoinen juttu, kaveri sanoi et Kimi Räikkönen on ollut keikalla. Ja sittenhän tuli pörröpäisiä jätkiä takahuoneeseen moikkaileen, olivat vähän juhlatuulella, Remu kertoo.

Kimi oli seurueensa kanssa matkustanut Fuengirolan keikalle Maltalta asti. Räikkösen matkustamisen Remu ottaa kunnianosoituksena.

– Sehän on mieletön matka, aika hurjaa, että saapuvat meidän keikkaa katsomaan vapaapäivänä. Olin kyllä otettu siitä asiasta. Aika hienoo, tajuutsä? Veneellä Maltalta asti olivat tulleet, siinä ei litkuihin mikään kolmekymppiä riitä, sen mä ymmärrän.

Räikkösen kanssa Remu ei sen syvempiä keskusteluja käynyt, vaan Kimin seurue jatkoi matkaansa pian keikan jälkeen.

– Tommoset äijät kun tulevat jonnekin mestaan, niin eihän ne sinne pesää tee. He tulivat vaan käymään ja lähtivät sitten veke, kunnioittavat läsnäolollaan. Olivat ne tykänneet keikasta, Remu kertoo hyvillään.

(MTV3)

Katso Remu Aaltosen haastattelu: (Huomenta Suomi 28.11.2011)

Lue myös:

    Uusimmat