Remu Aaltonen: Kolari heijastuu luomistyöhön

Muusikko Remu Aaltosen uuden levyn tekeminen on hidastunut elokuussa tapahtuneen kolarin takia.

Hurriganes-legenda Remu Aaltonen on parantunut kovaa vauhtia elokuisesta kolarista. Suomalaisartisti paiskii uuden levynsä parissa ja parantelee terveydentilaansa. Hän ajoi elokuussa Kaarinassa autollaan päin kaistojen välissä olevaa liikenneopastinta. Tämän seurauksena Aaltonen joutui sairaalahoitoon reiluksi kolmeksi viikoksi.

Tuleva levy on jäänyt hieman alkuperäisten suunnitelmien perässä. Autokolari heijastuu hänen luomistyöhönsä, sillä se viivästytti projektia. Levyltä on laulamatta kolme laulua sekä muutama teksti puuttuu.

– Kyllä se heijastuu, vähän aikataulusta on jäljessä. Kyllä tässä vähän kiire tulee, mutta täytyy yrittää pysyä mukana, hän sanoo.

Aaltosen mukaan kyseessä on vain loppusilaus. Hänen joulukuussa ilmestyvältä levyltään on päässyt jo soittoon Sininen sävel -single, joka pääsi soittoon syyskuussa. Levyn pitäisi olla valmis marraskuussa, mutta kaikki valmistuu ajankohtaan mennessä.

– Ei tässä hätää ole, Aaltonen vakuuttaa.

Aaltonen sai kolarissa pahan tällin jalkaansa, joka operoitiin useaan kertaan. Hän liikkuu eteenpäin kainalosauvojen varassa. Hurriganes-tähdellä ei ole tarkkaa tietoa, koska hän pääsee niistä eroon. Hänen on vaikea liikkua kainalosauvoilla, mutta kunto kohenee tehokkaan hoidon avulla. Aaltonen kertookin olevansa siskonsa hoidossa. Sairaalaan hänen ei tarvitse enää mennä tarkkailuun.

– Käveleminen on vaikeaa, mutta ei makaamalla saa mitään aikaan, hän toteaa määrätietoisesti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat