Mainos

Remonttifirman Helvetin Enkeli -kytkös yllätti ministeri Hautalan

Kohu kehitysministeri Heidi Hautalan (vihr.) ja hänen miesystävänsä Andrej Nekrasovin remonteista jatkuu. Iltalehden mukaan Luumäellä sijaitsevan Multialan kartanon remontteja on tehnyt myös Helvetin Enkeleiden remonttifirma.

Remonttifirman kytkökset moottoripyöräjengiin tulivat yllätyksenä Hautalalle ja hänen miesystävälleen. Hautalan esikunnasta kerrotaan MTV3 Uutisille, että Hautala ja Nekrasov päätyivät valitsemaan firman paikallisten suositusten perusteella. Hautalan avustajan mukaan firmaa on pidetty tunnettuna ja arvostettuna paikkakunnalla. Remonttifirmaa tarvittiin mm. paikkaamaan julkisuudessa olleen remonttimiehen jälkiä.

– Ei ollut mitään syytä epäillä, että firman toimitusjohtajan taustoissa olisi mitään hämärää, esikunnasta kerrotaan.

MTV3 Uutisten tietojen mukaan lappeenrantalaisen yrityksen toimitusjohtaja on korkeassa asemassa Hell's Angels MC Carelia Finland -kerhossa Lappeenrannassa. Hänet on tuomittu 2000-luvulla pahoinpitelystä, huumausainerikoksesta ja väärennöksestä. Hänet on myös tuomittu liikenneturvallisuuden vaarantamisesta moottoripyörällään vuonna 2010.

Yrityksen toimitusjohtaja ei ole työskennellyt kartanolla, vaan työnjohtajana ja remonttimiehenä on ollut toinen henkilö. Remonttimiehen töihin on kuulunut mm. vesipumpun vaihto, talousvesiputkien vetoja sekä pattereiden tarkistuksia, joita jouduttiin tekemään julkisuudessa ja oikeudessa olleen remonttimiehen jäljiltä. Nämä työt tehtiin syksyllä 2010. Firmalle on maksettu viimeiset maksut tammikuun puolivälissä 2011. Sen jälkeen LVI-työt siirtyivät toiselle yritykselle.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.