Mainos

Remes taas myyntilistojen kärkeen

Ilkka Remes on kiilannut trillerillään TeräsleijonaJari TervonLaylan ohi myydyimmäksi kotimaiseksi kaunokirjaksi Mitä Suomi lukee -listalla. Kolmanneksi myydyin on joukon ainoa Finlandia-ehdokkaana ollut teos Minä, Katariina, jonka on kirjoittanut Laila Hirvisaari.

Tuomas KyrönKerjäläinen ja jänis on marraskuun listalla neljäntenä, kuten lokakuussakin. Lisäksi Kyrön viimevuotinen Mielensäpahoittajakin on päässyt sijalle kymmenen.

Suomalaiset lukijat tuntuvat olevan valveutuneita ja seuraavan tarkkaan käytäviä kirjallisuuskeskusteluja ja -kritiikkejä. Muutkin kymmenen myydyimmän listalla ovat tasokkaita ja kiitettyjä teoksia: Katja KetunKätilö, Kari HotakaisenJumalan sana, Miika NousiaisenMetsäjätti, Satu TaskisenTäydellinen paisti ja Antti TuurinIkitie.

Seuraavalla eli joulukuun myydyimpien listalla on varmasti Rosa Liksomin Finlandian voittanut Hytti nro 6. Sopii myös arvuutella, että Minä, Katariina voi nousta vielä johtoon joulumyynnissä, nyt kun isänpäivätkin ovat ohi.

Kirjamyynti on tänä vuonna hiukan jäljessä edellisvuotta, mutta ei merkittävästi. Kirjakauppiaat ja kustantajat uskovat tilastojen paranevan, kunhan joulumyynti pääsee kunnolla vauhtiin, koska vuoden tarjonta on niin hyvää.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.