Mainos

Rekkaprotestin suunnittelija puolustaa kampanjaa

Juhannuksen rekkaprotestia ajavan tekstiviestikampanjan käynnistäjä puolustaa hanketta sen saamasta negatiivisesta julkisuudesta huolimatta. Kuljettajien kesken liikkuneessa tekstiviestikampanjassa on kehotettu hidastelemaan juhannusliikenteessä.

Kuljetusalan yrittäjä Simo Matikainen korostaa, että hänen käynnistämänsä kampanja on onnistunut jo nyt tavoitteessaan, kun kuljetusalan ongelmia puidaan parhaillaan ministeriötason neuvotteluissa.

- Puhelin on näköjään siitä ihmeellinen vekotin, että jos asiaa on, niin sen saa näin perille. Kaikki varmaan tietävät, että kaikilla on jo mitta täysi. Esimerkiksi yhden auton yrittäjät pärjäävät vielä syksyn yli eli tämän vuoden, mutta ongelmana on, etteivät he pysty maksamaan itselleen palkkaa, Matikainen painottaa MTV3:n haastattelussa.

Matikaisen mukaan kaavaillun juhannusprotestin taustalla on myös alan heikko turvallisuustilanne. Hänen mukaansa parannuksia pitäisi tehdä etenkin kuutostiellä Etelä-Karjalassa.

"Matikaisen viesteillä ei mitään tekemistä ministerineuvottelujen kanssa"

Suomen Kuljetus- ja logistiikka SKAL ry haluaa korostaa, että kuljetusalan ongelmista on käyty ministeritason neuvotteluja pitkin kevättä. Esimerkiksi kutsut tämän päivän neuvotteluun lähtivät jo torstaina 5. kesäkuuta.

SKAL:n mukaan yrittäjä Simo Matikaisen tekstiviesteillä ei ole neuvottelujen kanssa mitään tekemistä.

Kuljetusalan etujärjestö on esittänyt tänään toiveen, että alan yrittäjät luopuisivat juhannusliikennettä jarruttavista protesteista.

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.