Mainos

Rekkaliikenne seisoo Nuijamaalla

Lumimyräkkä sekoitti myös rajan rekkaliikennettä Lappeenrannan seudulla. Venäjältä Suomeen tulossa olleet rekat jouduttiin pysäyttämään odottamaan pääsyä Nuijamaan raja-asemalle, koska kuutostien liikenne ruuhkautui huonossa kelissä.

Rekkaliikenne pysäytettiin poliisin pyynnöstä puoliltapäivin, eikä Nuijamaalta päässyt yhtään rekkaa Suomen puolelle koko iltana.

- Rekkaliikenne Suomesta Venäjälle päin puolestaan pysähtyi klo 17:n aikaan. Venäjälle ei otettu enää vastaan suomalaisia rekkoja, vuoropäällikkö Timo Hanninen Nuijamaan rajatarkastusasemalta kertoo. Muu liikenne sen sijaan päästettiin tullista läpi normaaliin tapaan.

Hanninen arveli, että rekkaliikenne on pysähdyksissä pitkään. Lappeenrannan seudulle oli satanut keskiviikkona noin 35 senttiä lunta, ja sitä satoi edelleen myöhään illalla. Saimaan kanavan varressa kulkeva tie on kapea ja vaikea aurata etenkin, kun tien varrella on juuttuneita rekkoja.

Kuutostiellä rekkoja liukasteli ja juuttui lumipyryssä sekä mäkiin että rampeille. Välillä liikenne seisoi kokonaan, kun rekat jäivät kiinni lumisilla ja liukkailla teillä. Kuutostien ohella raskaalla liikenteellä oli ongelmia myös tiellä 13.

(MTV3-STT)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.