Mainos

Rekkajonot itärajalla pysyivät pitkinä

Liikenne rajanylityspaikoilla takkuaa edelleen. Vaalimaalla rekkajono on yhä noin 40 kilometrin pituinen ja ulottuu Haminaan saakka. Nuijamaan rajanylityspaikka on avattu jälleen liikenteelle, ja rekkajono on vähitellen purkautumassa.

Rekkajono Vaalimaalla

Eilisen lumimyräkän kerryttämät rekkajonot Kaakkois-Suomen raja-asemilla eivät juurikaan lyhentyneet tämän päivän aikana. Sekä Vaalimaan että Nuijamaan raja-asemilla oli illan suussa kymmenien kilometrien mittaiset jonot.

Vaalimaalla rekkajonon pää oli alkuillasta Haminan paikkeilla eli 40 kilometriä Vaalimaan raja-asemalta länteen. Henkilöautoliikenne sujui normaalisti, sillä jono oli vain 30 metrin mittainen.

Venäjän puoleisella Torfjanovkan raja-asemalle jonotti samaan aikaan noin 20 kilometrin pituinen rekkaletka. Nuijamaan rajanylityspaikka on avattu jälleen liikenteelle, ja noin 20 kilometrin rekkajono on vähitellen purkautumassa.

Imatralla rajaliikenne sujui kohtalaisesti. Suomesta Venäjälle menossa olevan rekkajonon pää oli kymmenen kilometrin paikkeilla. Kuutostien liikennettä haittasi puolestaan se, että Mälkiän liittymässä jouduttiin iltapäivällä nostamaan tieltä suistunut rekka.

Ajokeli Kaakkois-Suomen teillä oli tänään edelleen paikka paikoin huono teiden liukkauden ja lumisuuden vuoksi. Lisäksi rekkajonot raja-asemien lähellä haittasivat teiden auraamista.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.