Mainos

Rekka ja henkilöauto törmäsivät Orivedellä

Kaksi nuorta naista loukkaantui, kun henkilöauto ajautui vastaantulevalle kaistalle. Poliisi pitää mahdollisena, että kuljettaja olisi nukahtanut.

Orivedellä loukkaantui kaksi nuorehkoa naista henkilöauton ja rekan kolarissa aamuyhdeksän aikoihin.

Jämsästä Tampereelle päin 9-tiellä ajaneiden naisten uudehko Volvo ajautui vastaantulevalle kaistalle ja osui kaiteeseen. Rekkakuski väisti puolestaan toiselle kaistalle.

- Tilanne oli aika erikoinen. Henkilöauto oli ajautunut väärälle kaistalle ja osui kaiteeseen. Rekkakuski väisti puolestaan toiselle kaistalle. Henkilöauto ja rekka törmäsivät toisiinsa ikään kuin väärältä puolelta, palomestari Heikki Havukainen kertoi Aamulehdelle.

Poliisi pitää mahdollisena, että kuljettaja olisi nukahtanut. Naiset olivat lähteneet ajelemaan Sotkamosta jo aamuyöllä. Varmaa tietoa onnettomuuden syystä ei vielä kuitenkaan ole.

Havukaisen mukaan oli onni onnettomuudessa, että rekan kuljettaja sai väistettyä. Jos henkilöauto olisi törmännyt suoraan rekan nokkaan, ihmisuhreilta tuskin olisi vältytty.

Pelastushenkilökunnalta meni noin puoli tuntia, ennen kuin naiset saatiin autosta irti. Heidät kuljetettiin hoidettavaksi Oriveden terveyskeskukseen.

Kummankaan tila ei Havukaisen mukaan ole hengenvaarallinen. Liikenne alueella sujuu normaalisti.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.