Mainos

Rehtori: Tämä viikko menetetään tulipalon vuoksi

Kouvolassa suunnitellaan parhaillaan opiskelijoiden sijoittamista eilisen tuhoisan koulupalon jälkeen.

Kouvolan yhteiskoulu tuhoutui tulipalossa niin pahoin, että koulun yli 600 oppilasta joudutaan sijoittamaan muihin tiloihin.

– Kerromme tänään opiskelijoille ja henkilökunnalle tilanteesta. Mietimme koulunkäynnin järjestämistä, vanhojentanssien järjestämistä ja huomista penkkaripäivää. Yritämme aloittaa ensi viikolla koulunkäynnin mahdollisimman normaalisti, mutta kyllä me tämän viikon menetämme, sanoo Kouvolan yhteiskoulun rehtori Tapio Karvonen Radio Novan Enbuske&Linnanahde Crewn haastattelussa.

- Tämä on shokki. 

Karvosen mukaan on helpotus, että abiturientit lähtevät nyt lukulomalle. Kolmannes opiskelijoista on poissa.

– Naapurilukio on 300 metrin päässä ja saamme sieltä osan tiloista käyttöömme. Haemme keskustasta tiloja, ammattiopiston tiloja ja muita vapaana olevia tiloja. Tietysti parakkirakaisut ovat mielessä. Uskoa on, että löydämme tiloja täältä.

Rehtori Tapio Karvonen ei spekuloi tulipalon syttymissyyllä. Poliisitutkinta on alkanut ja myös Onnettomuustutkintakeskus selvittää asiaa.

Pelastuslaitos sai eilen hälytyksen Kouvolan yhteiskoululle kello 11.48. Palo levisi nopeasti tuhoten liikuntasalin ja kattorakenteita.

Koulun oppilaat ja henkilökunta saatiin evakuoitua nopeasti palon tieltä.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.