Mainos

Rehn paikkaa vaalivelkansa kirpputorikaupalla

Presidentinvaalissa toiselta kierrokselta pudonnut RKP:n Elisabeth Rehn rahoittaa vaalikampanjasta syntyneen velan kirpputorimyynnistä kertyvällä tuotolla. Rehn ystävineen oli myymässä tuotteita tänään Helsingin Katajanokalla.

Elisabeth Rehn

Rehnin mukaan velassa on yksinkertaisesti kyse siitä, että kampanjatuotteina olleiden heijastimien maksajasta ei ollut ennalta sovittu. Hän huomautti myynnin ohessa, että jonkun tämä 22 000 markan lasku on maksettava. -Kohta se summa onkin jo koossa, hän iloitsi, kun vasta puolitoista tuntia viiden tunnin myyntiajasta oli kulunut. Hänen itsensä paikalle tuomat tavarat oli jo melkein myyty loppuun.

Kirpputoripöytien takana oli useita julkkiksia ja muita Rehnin tukijoita myymässä tavaroitaan. Paikalla olivat mm. Pirkko Mannola, Arja Tuomarila ja Kaj Lind sekä Barbara Helsingius. Myös europarlamentaarikko Astrid Thors näytti tuovan jotain myytävää. Rehnin kampanjan turvapäällikkönä toiminut julkkispoliisi Totti-Mikael Karpela toi myytäväksi tekijän nimikirjoituksella varustetun Kansalaisen turvakirja -kirjansa. Hän toi myös taulun, johon oli koottu esille amerikkalaisten poliisiasemien hihamerkkejä. Taulu ei ollut paikalla kuin muutaman sekunnin, kun aiheesta kiinnostunut ostaja kahmaisi sen itselleen 200 markalla.

Myyntituotteet olivat tavanomaista kirpputoritavaraa: vaatteita, kirjoja, levyjä jne. Kampanjan aikaista "vaalikrääsää" ei ollut enää tarjolla muutamaa rintanappia ja yhtä kynää lukuun ottamatta.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.